International kongres til æstetisk tandpleje, der afholdes for første gang i digitale medier

International kongres til æstetisk tandpleje, der afholdes for første gang i digitale medier
International kongres til æstetisk tandpleje, der afholdes for første gang i digitale medier

Den Internationale Æstetiske Tandplejekongres, hvor Æstetisk Tandlæge Akademiforening (EDAD) samler ekspert æstetiske tandlæger, afholdes digitalt den 23.-24. Oktober 25 i år.


EDAD, som har taget opgaven med at bringe udviklingen inden for æstetisk tandpleje til sine kolleger på samme tid med verden siden dets oprettelse, organiserer hvert år mange videnskabelige organisationer såvel som den internationale kongres for æstetisk tandpleje. 24 s kongres, der afholdes i år, hvilket adskiller sig fra at være den første digitale kongres i Tandpleje i Tyrkiet.

På kongressen, hvor forskere som Daniel Edelhoff, Florin Cofar, Thiago Ottobani, Camillo D'arcangelo, Howard Gluckman, der er eksperter inden for proteser, kirurgi, digital tandpleje, okklusion, genoprettende tandpleje og implantologi, deltager som talere, satellitsymposier fra industrielle virksomheder, digitale plakater, Ud over mange aktiviteter såsom paneler, mundtlige præsentationer og workshops er der også specielle begivenheder, hvor deltagerne kan mødes ansigt til ansigt på den digitale platform med mange virksomheder, der tjener inden for forskellige tandplejeområder. Derudover har kongressen kreditter fra den tyrkiske tandforening.

Med hensyn til den digitale kongres, hvor deltagerne vil lære om de nyeste materialer, teknikker og tips om æstetisk tandpleje, sagde EDAD formand Dt. Kübel İltan Özkut afgav en erklæring: “EDAD har været et af de førende akademier i sektoren både nationalt og internationalt med de videnskabelige organisationer, det har organiseret inden for æstetisk tandpleje i 24 år. I tråd med de forhold, som den aktuelle situation bragte os, besluttede vi at digitalisere den internationale æstetiske tandplejekongres, som vi afholder i år for 24. gang. Med dets rigdom af indhold sigter vi mod at få deltagerne til at opleve en traditionel kongresoplevelse digitalt. På denne kongres tilstræber vi at holde vores passion for vores erhverv levende ved at samle branchefirmaer og deltagere i live sessioner. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar