Svar fra İmamoğlu til nye taxadiskussioner

Svar fra İmamoğlu til nye taxadiskussioner
Svar fra İmamoğlu til nye taxadiskussioner

İBBs præsident Ekrem İmamoğlu spurgte journalister, "Hvordan vurderer du erklæringen fra taxichaufførernes afdeling for IMM's nye taxaansøgning, 'Vi er ikke i stand til at give godkendelse'". Uanset hvilket civilsamfund og rum de arbejder i Istanbul, har alle en plads over vores hoveder. Vi ses hele tiden sammen med alle. Men alle vil kende deres autoritet ”svarede.


Præsident Ekrem İmamoğlu fra Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) besvarede journalisters spørgsmål efter pressekonferencen til ”N Kolay 42. Istanbul Marathon”. İmamoğlu sagde, "Hvordan vurderer du udsagnet om" Det er ikke muligt for os at give godkendelse "af Chamber of Taxachauffører til den nye taxaansøgning af IMM. Hvordan vil projektets skæbne være? ”Han svarede følgende på spørgsmålet:

"HVIS NØDVENDIGT, tror jeg, at jeg vil være der"

”For det første var det en erklæring, der var uden for dens egen autoritet. Vores bekymring er at bringe Istanbul sammen med en moderne taxamodel. I verden i øjeblikket, måske - for ikke at sige det dårligt - Istanbul bor desværre i taxivirksomheden, der gør sit folk ulykkeligt. Vi tager skridt til at bringe dette til et moderne niveau, vi forklarer vores systemer; dette er den første. Sidst; Når taxachaufførerne allerede har mødt mig, husker du, 'Lej ikke; men de sagde, 'køb det. Faktisk er problemer anderledes. Problemet er desværre ikke de yderligere 6 tusind taxaer. Vi forstår ikke dette problem. For det tredje; når det ikke er under taxachaufførers myndighed; Der er ikke sådan noget som 'vi accepterer ikke'. UKOME skal handle med en styrke på 16 millioner. Til hvem og hvor taxachaufførerne gav en besked, ved jeg ikke. Men jeg håber, at der vil være et UKOME-møde i december til fordel for Istanbuliterne, der handler med Istanbulittenes sind. Jeg vil også følge nøje. Jeg har til hensigt at være der, hvis det er nødvendigt. "

"ALLE HAR ET STED PÅ VORES HOVED"

Til spørgsmålet ”Havde du et møde med kammerformanden Eyüp Aksu”, sagde İmamoğlu, “Repræsentanterne fra kammeret bad os om en aftale; vi gav. Så hvis Eyüp Bey var kommet, ville han have været det. Hvorfor kom han ikke, det ved jeg ikke. Jeg inviterede ikke Eyüp Bey personligt. Det kunne være en grund, det kunne være et helbredsproblem. Uanset hvilket civilsamfund og rum de arbejder i Istanbul, har alle en plads over vores hoveder. Vi ses hele tiden sammen med alle. Men alle vil kende deres autoritet ”svarede.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar