Izmir uden barrierer underskrev et andet princip

uhindret izmir undertegnede en anden først
uhindret izmir undertegnede en anden først

Izmir uden barrierer underskrev et andet princip; Ahmet Uğur Baran, et handicappet rådsmedlem, fungerer som fuldmægtig for Izmir-borgmesteren Tunç Soyer den 3 december Verdensdag for personer med handicap. Baran sagde, at denne ansøgning er et første i Tyrkiet.

Izmir 3 har underskrevet endnu en første i december Verdensdag for mennesker med handicap. Tunç Soyer, borgmesteren for İzmir Metropolitan Municipality, der arbejdede for at skabe et barrierefrit İzmir, overlod formandskabet til Ahmet Uğur Baran, det første og eneste handicappede rådsmedlem i Metropolitan Municipality. Baran er medlem af parlamentet fra det regerende Retfærdigheds- og Udviklingspartiet, "vores handicappede borgere jeg repræsenterer i denne særlige dag i Izmir og Tyrkiet. Denne bevidsthed, dette trin er meget værdifuldt for os. Bronze formanden tog også dette skridt, og dette var en første i Tyrkiet i almindelighed, "sagde han.

Al Lad os gå ud på gaden ”

Baran, de vigtigste arterier for handicappede for handicappede i Izmir, men der er alvorlige problemer i baggaderne, sagde han. Baran klagede over de smalle fortove og fortovets besættelser. ”Dette skyldes ikke en institution eller en person, det skyldes den sene sociale bevidsthed. For eksempel er der ingen sondring mellem engelli-handicappet kvinde og engelli-handicappet mand, der er inde på toilet på en cafeteria. Jeg er dog ikke pessimistisk, vi løser dem enstemmigt.

Izmir Barrierefri Kommission

Baran, som også var formand for Izmir Barrier-Free Commission i kommunalforsamlingen, sagde, at som Kommissionen bød de seneste ESHOT-busser et forslag om at foretage en undersøgelse af, om busserne er egnede til alle forhindringsgrupper og sagde: k Vi havde seriøse møder med bureaukratvenner på ESHOT. Vi besluttede gennemførelsesmetoden, og beslutningen vedtoges enstemmigt fra Parlamentet. Vi så, at denne beslutning fandt sted i ESHOT-budgettet, og vi var meget glade.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar